De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
COVID-19 Update: Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Door de grote druk op de vervoerders kan uw pakket vertraging oplopen. (Meer info)

Wandkalenders

Wandkalenders
Wandkalenders
Christmas wall calendars are the perfect holiday gift
Wandkalenders
 • Wandkalenders
 • Wandkalenders
 • Christmas wall calendars are the perfect holiday gift
 • Wandkalenders
Aanleverspecificaties

Houd bij het opmaken van het bestand rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Voeg 3 mm afloop toe.
 2. Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
 3. Houd rekening met een veiligheidsmarge van 8 mm aan de wire-o zijde.
 4. Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
 5. Gebruik CMYK als kleurmodus.
Bekijk alle aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties voor Wandkalenders

Voeg 3 mm afloop toe.
In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 3 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kunt het bestand met bijsnij- en printermerken aanleveren, maar wij geven de voorkeur aan een bestand zonder bijsnijmerken, zodat je een perfecte afdrukkwaliteit krijgt.
Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
Houd alle belangrijke teksten en afbeeldingen minimaal 4 mm van de rand van de pagina.
Houd rekening met een veiligheidsmarge van 8 mm aan de wire-o zijde.
Alle belangrijke tekst en afbeeldingen ongeveer 8 mm van de ingebonden zijde afhouden.
Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil je weten of jouw design voldoende resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie.
Gebruik CMYK als kleurmodus.
Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Bekijk onze blog over kleurverschillen.
Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wil je meer weten over het insluiten van lettertypes? Bekijk onze blog over lettercontouren.
Zorg voor een minimale lettergrootte van 6 pt.
De minimale lettergrootte die wij aanraden is 6 pt. Zo zorg je ervoor dat letters goed leesbaar zijn op je eindresultaat.
Gebruik de juiste waarden voor full color zwart.
Gebruik diep zwart (C:63% M:52% Y:51% K:100%) voor grote vlakken en tekst (met een minimale lettergrootte van 15 pt) om een volle zwarte kleur te krijgen. Dit kan alleen in full color bedrukking. Voor het opmaken van tekst kleiner dan 15 pt adviseren wij 100% zwart. Wil je weten hoe je drukwerk mooi zwart wordt? Bekijk onze blog.
Zorg ervoor dat de inktbezetting niet hoger is dan 300%.
Zorg ervoor dat full color afbeeldingen niet hoger zijn dan 260%. We raden je aan om geen hogere inktbezetting dan 280% te gebruiken. Hiermee voorkom je dat er vlekken gaan ontstaan. Wil je weten hoe je de inktbezetting aanpast? Bekijk onze blog over inktbezetting.
Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25 pt.
De minimale lijndikte is 0,25 pt, hierbij gaat het om een donkere lijn op een lichte achtergrond. Negatieve lijnen (lichte lijnen op een donkere achtergrond) moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Door de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed zichtbaar op het eindresultaat.
Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.
Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het papier en print- of druktechniek. Wil je weten hoe je problemen voorkomt met transparanties en/of overdruk? Bekijk onze blog over transparantie.
Product templates

Voor het opmaken van het bestand kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product.

Toon alle werktekeningen
Formaat Voorbeeld Templates
Wandkalender - A3 Staand pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A4 Staand pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A5 Staand pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A6 Staand pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A3 Liggend pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A4 Liggend pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A5 Liggend pdf Adobe Indesign
Wandkalender - A6 Liggend pdf Adobe Indesign
Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen voor dit product.

 1. Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Wandkalenders

Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
 • Een wandkalender is een papieren bundeling van papieren die voorzien kan worden van een handige kalendergegevens en voorzien kan worden van bijvoorbeeld mooie designs of bedrijfsgegevens. De kalender is aaneengehecht met een wire-o ringen. Het is de manier om een onuitwisbare eerste indruk te maken bij nieuwe klanten.
 • Dit product wordt gebruikt om / als:
  • Mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf
 • Aan een relatie te schenken
 • Goodiebags te vullen
  Wat is de snelst mogelijke levertijd?
  • 3 werkdagen
  • Om je bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren is het belangrijk dat we jouw bestand met je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, ook wel de aanleverdeadline genoemd. Zo kan jouw product op tijd in productie genomen worden. De aanleverdeadline wordt altijd onderaan de productpagina weergegeven wanneer alle opties zijn ingevuld, te herkennen aan de tekst 'Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?'
  • De aanleverdeadline voor je drukbestand kan verschillen. Dit is afhankelijk van de combinatie die je kiest. Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage.
  • LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.
   Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
   • Voor de productie maken we gebruik van de volgende productietechniek(en):

   • Digitaal: wordt gedrukt op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages.
    Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
    • Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders:
    • In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.
    • Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.
     De Wandkalenders die ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een quote aanvragen?
     • De Wandkalenders die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website.
     • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).
     • Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.
      Hoe lever ik mijn bestand aan voor een Wandkalenders?
      • Lever alle pagina’s gescheiden aan, maar wel in 1 PDF-bestand. Als je de pagina’s in de juiste volgorde zet kan er niets mis gaan. Wij ontvangen liever geen spreads (pagina’s naast elkaar).
       Welke materiaalsoort kan ik het beste kiezen?
       • 250 grams gesatineerd mc: dit papier wordt voornamelijk gebruikt in de horeca en retail. Het is 3x zo dik als printpapier en voelt daardoor lekker stevig aan. Dikte: 0,22mm
        Wat is full colour bedrukking?
        • Full colour bedrukking wordt vrijwel altijd gebruikt als in een ontwerp veel kleuren voorkomen, bijvoorbeeld foto’s. Full colour bestaat uit de kleuren Cyaan, Magenta, Yellow en Key (zwart), ook wel bekend als CMYK. Deze kleuren worden tijdens het drukken gemengd, waardoor vrijwel elke kleur benaderd kan worden.
         Hoe hang ik de wandkalenders op?
         • De wandkalenders zijn aaneengehecht met wire-o ringen. Aan de bovenkant van de wire-o hechting zit een handig ophanghaakje.
         Beoordelingen (3458)
         I have used Helloprint several times… Lesley Clelland 1.06.2020

         I have used Helloprint several times over a number of years now which speaks for itself. Great service, great quality. Easy to use website and always someone available online to chat too if necessary.

         Will definitely be ordering again in the future Alex Booth 31.05.2020

         Leaflets were excellent quality, exactly as I was hoping. They arrived a day earlier than expected which was great! The whole process was quick and easy and I’ll definitely be ordering from Hello Print again in the future!

         Excellent service. Jane Ford 30.05.2020

         Very helpful, efficient service. Loved the result of the flag we received for a reasonable price. Highly recommend. Thank you!

         Super and superior service from start… Timothy Miles 27.05.2020

         Super and superior service from start to finish. Helped me with drafting, design and technical stuff re downloading and reproducing logos and pics. Result was just how I’d envisaged the poster to be but totally in the dark as to how to produce it. A special shout out to Sanne for all the help, guidance and abundance of patience and professionalism.

         Quality Service - first class Dr Chris Perry 27.05.2020

         When I uploaded my business card design, the logo was not good enough quality. They let me know and replaced that logo with higher spec. They saved me a waste of money. It shows their commitment to excellence and ensuring a great result for their customers. Cannot recommend they more highly.

         Great company jennie cook 25.05.2020

         Great service, even better communication. Product arrived on time and is perfect. Will use again.

         Quick and high quality service Jenny Hosty 25.05.2020

         Quick and high quality service, for a very good price! Helloprint printed our wedding invites and they looked exactly as we had hoped. Would certainly use again and recommend to friends.

         Ordered 1 flag for a birthday and was perfect for that anon 24.05.2020

         Easy to use as I wanted to create a fast for a birthday (although I have graphic design as part of my job so it all made sense). But it was approved quickly and delivered on time - I did pay for faster delivery as had a deadline.

         Recommended printer Genevieve 23.05.2020

         I have ordered a booklet for promoting my work. As artist I have very precise requirement. I am most happy with the final result. The photos are printed in very good quality. Their prices are quite reasonable too.

         Excellent Psyco 21.05.2020

         Excellent results, great prices and quick delivery. Thanks so much!

         Excellent and prompt service Amanda Peacock 19.05.2020

         Excellent and prompt service. The finished item was of a very high standard. Extremely pleased with the overall experience and customer service. Will definitely be back and will recommend you. Many thanks

         A very good experience Julia Cameron 19.05.2020

         A very good experience, end-to-end. I am delighted to recommend Helloprint.

         Thanks guys John Cooper 18.05.2020

         Thanks guys, my bit of fun booklets will be great to make a few pounds for the local nature reserve. You were far to professional for my project, but helped throughout never the less. Hope I need to order more... Best wishes and stay safe John

         Great service Melanie Cooke 15.05.2020

         Great service, Great Value & Very reliable.

         Putting their customers first! Mr David C 13.05.2020

         These guys are a fantastic company - I will definitely use them again. Print quality is much better than other online printers and the prices are brilliant. There was a slight issue with my order when it arrived (out of Helloprint's control, not their fault) but they were quick to rectify. 100% recommended!!

         I have used Helloprint a few times now Lynn Courteney 12.05.2020

         I have used Helloprint a few times now. The system is easy to use, the staff are very helpful, the brochures were as I wanted and the delivery was very prompt. What more could you ask for? Superb!

         Great quality and timing of delivery Jennifer Read 12.05.2020

         Great quality and timing of delivery. Good service

         Great product and really fast service Rosie Gornall 11.05.2020

         Great product and really fast service, arrived in half the predicted delivery time! Also the cheapest price per unit I could find :)

         Excellent quality and service! Gemma 8.05.2020

         Delighted with the quality of the prints and fast service. I will definitely be lording from Helloprint again! Thank you!

         Small roller display. Neil Gregory 8.05.2020

         I ordered this to aid me with teaching online, the order process was easy. After submitting my image in jpg form it did initially place it the wrong way on the blind, but a quick message to Hello print about the correct layout and a proof was sent. From ordering to it arriving on my door step was less than a week. Well done everyone an excellent product.

         Toon meer

         Wandkalenders

         Nooit meer een verjaardag vergeten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Personaliseer de wandkalender naar wens met een eigen ontwerp. De wandkalender bestaat uit één voorblad en 12 bladen daarachter, één blad per maand. De wandkalenders worden op 250 grams gloss papier geprint.

         Let op: De kalenders worden niet standaard met maand en datumgeleverd, dit moet je zelf verwerken in je ontwerp!

         • Hoge kwaliteit
         • Full color bedrukt
         • Beschikbaar vanaf slechts één stuk
         • Perfect als relatiegeschenk of promotie

         1. Kies de vorm van je wandkalender

         De wandkalenders worden enkelzijdig full color bedrukt.

         2. Kies het formaat van je wandkalender

         Let op: De kalenders worden niet standaard met maand en datum ontwerp geleverd, dit moet je zelf bijvoegen in je ontwerp!

         3. Hoeveel stuks wil je hebben?

         Om je de best mogelijke prijs te garanderen wordt ons drukwerk in standaard aantallen aangeboden. Wil je een andere (hogere) oplage bestellen? Neem contact met ons op: bel ons op 03 808 24 71 of stuur ons een mail.

         Upload en keur je bestanden goed voor: Morgen 12:00
         € 244,15 € 221,95 Excl. BTW
         Helaas is dit product op dit moment niet beschikbaar

         Voordat we starten met printen doen we altijd een GRATIS online check.
         We zorgen er altijd voor dat jouw product er perfect uit ziet.

         Hulp nodig bij je bestelling? Chat met onze klantenservice

         Dit is slechts een voorbeeld. Onze professionals zullen je bestanden altijd controleren en indien nodig contact met je opnemen.

         Onze beloften

         • Eenvoudig je bestanden uploaden
         • 100% tevredenheidsgarantie
         • Gegarandeerd op tijd geleverd

         Dit is Helloprint

         • Gratis verzending (vanaf 30 euro)
         • Super eenvoudig online bestellen
         • Kies uit duizenden online ontwerpen

         Kunnen we je helpen?

         Bjorn help