De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Tassen bedrukken bij Helloprint

Zo bouwt een tas bedrukken aan jouw naamsbekendheid

Voor sommige bedrijven is het lastig altijd doelgericht te werken aan hun promotie. Het valt niet mee om steeds een originele manier te bedenken om jouw doelgroep te bereiken. Het is echter wel belangrijk om nieuwe manieren te ontwikkelen om jouw merk op de kaart te zetten – zoals een tas met opdruk! Een tas bedrukken is een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om jouw marketing campagne uit te breiden. Of je nu gerecyclede linnen tassen gebruikt, katoenen tassen of iets anders uit onze collectie, bedrukte tassen zijn een makkelijke manier om je klanten blij te maken en tegelijk jouw merk te promoten!

Waarom tassen bedrukken jouw bedrijf helpt

Tassen bedrukken is enorm lucratief. Mensen nemen hun tas overal mee naartoe. Een kleine handtas, shopper of zelfs een backpack – alles dat mensen hun outfit complementeert is welkom. Een tas met logo dus ook! Onderzoek wijst uit dat het gebruiken van bedrukte tassen heel veel unieke mensen bereikt: tot wel 5700! Dat betekent dat ieder exemplaar dat je uitdeelt, bijna zesduizend keer wordt gezien. Niet zoals ieder ander promotiemateriaal, werkt tassen bedrukken twee kanten op. Je kunt het zowel gebruiken als marketing, anderzijds als persoonlijk cadeautje aan jouw trouwste klanten of partners. Groot of klein, de impact van tassen laten bedrukken met logo of een passende tekst is groot. Omdat de tassen op een groot oppervlak bedrukt kunnen worden, is de ruimte en creativiteit bij deze producten ook groot. Zolang hij van binnen praktisch en bruikbaar is, kun je een tas laten bedrukken die zo creatief en gek mogelijk van buiten is.

Bij Helloprint kun je tassen bedrukken van verschillende materialen. Zowel polyester, jute en katoen; het kunnen snel items worden die men vaak gebruikt. Op die manier bereik je veel meer mensen dan alleen degene aan wie je ze uitdeelt – daarom zijn bedrukte tassen zo handig! Als je ze uitdeelt op een beurs of evenement maakt niet uit, de kans is altijd aanwezig dat ze uiteindelijk worden gebruikt om boodschappen mee te doen of op vakantie als tasje mee te nemen naar het strand. Bovenal is een tas bedrukken een kleine investering. Kleine of grote oplage, alles is mogelijk. Niet alleen qua oplage en design, maar ook in wat je wilt uitstralen. Als je ervoor kiest om gerecycled materiaal te gebruiken, laat je zien dat je niet alleen om je klanten geef maar ook om het milieu!

Bedrukte tassen gebruiken

Of je nu in grote of kleine oplage bestelt, deze promotionele items helpen je uit de brand op meer dan één manier. Denk bijvoorbeeld aan:

- Tassen bedrukken om de plastic tasjes in jouw winkel te vervangen. Je kunt ze tegen een kleine meerprijs aanbieden of als cadeautje meegeven aan vaste klanten. Deze mensen zijn ook extra geneigd om met jouw tasje rond te lopen, ze kopen immers al bij je!

- Een tas bedrukken om als prijs uit te reiken bij een evenement of prijsvraag. Dit helpt niet alleen potentiële klanten jouw merk te leren kennen, het is ook nog eens praktisch voor de winnaar. Goede promotie blijft niet alleen hangen, goede promotie blijft gebruikt worden.

- Een tas laten bedrukken om jouw merkbekendheid te vergroten. Of je nu wilt dat jouw klanten hem vaker dragen of niet, als iedereen die de winkel uitloopt met jouw merk rondloopt, doet dit de naamsbekendheid ontzettend veel goeds!

Een tas laten bedrukken is waar voor je geld

Als het aankomt op tassen bedrukken, is het goed om rekening te houden met de kwaliteit van de producten. Een item als een tas wordt keer op keer gebruikt, dus wil je een product dat niet snel vervaagt met jouw logo erop! Dit betekent dat je niet alleen veel aandacht aan het design, maar ook aan het materiaal moet geven.

Bij Helloprint maken we gebruik van de nieuwste productielijnen en de beste machines, zodat een tas bedrukken een investering voor een lange tijd is. Al onze materialen zijn uitgebreid getest en gekeurd, zodat we een product kunnen aanbieden waar we garantie op durven te geven. Zolang de tassen goed ingezet worden en aantrekkelijk zijn vormgegeven, is dit een promotiemiddel dat nog heel lang in de roulatie blijft!