Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Plastic visitekaartjes

Plastic Visitekaartjes Bedrukken

Til netwerken naar een geheel ander niveau door gebruik te maken van plastic visitekaartjes. Plastic visitekaartjes zijn gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal, die niet zullen breken of kreukelen als ze in iemand zijn/haar broekzak zitten. Deze doorzichtige visitekaartjes laten een blijvende indruk achter!

Val Op Met Plastic Visitekaartjes

Een van de grootste uitdagingen tijdens het netwerken op bijvoorbeeld een netwerkevenement is opvallen. Je krijgt dan zoveel visitekaartjes, dat je echt het persoon er nog achter moet herinneren. Op het moment dat presenteren niet een sterk punt is van jou, dan is zo’n plastic visitekaartje zeker handig! Je laat een blijvende indruk achter en bovendien zal iemand jouw visitekaartje niet zomaar weggooien!

Maak Een Eerste Indruk in Stijl

Een goed en mooi ontworpen plastic visitekaartje is veel opvallender en stijlvoller dan een regulier visitekaartje. Helloprint biedt plastic visitekaartjes tegen een betaalbare prijs aan en ook nog eens van geweldige kwaliteit. Mensen, die jouw visitekaartje zullen ontvangen zullen je nu zeker herinneren!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Dit zeggen onze klanten