Het zijn drukke tijden bij onze bezorgdiensten. Help ze een handje door je decemberdrukwerk op tijd te bestellen. Wij wensen je alvast fijne dagen!
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

Exclusief inkoopkanaal voor grafisch professionals. Maak kennis met Helloprint PRO.

Meld je aan als grafisch professional.

Exclusief voor grafisch professionals

Helloprint PRO is het exclusieve inkoopnetwerk van Helloprint wat alleen toegankelijk is voor partners uit de grafische industrie en niet voor eindklanten. Aangezien we zelf 15 jaar lang wederverkoper zijn geweest en moesten vertrouwen op de kwaliteit van onze leveranciers, weten wij hoe belangrijk een goede partner is. Vanuit die gedachte ontwikkelden we Helloprint PRO: Voor en door wederverkopers.

Hoogwaardige productie en logistiek

Helloprint PRO levert razandsnel kwalitatief hoogwaardig drukwerk, volledig blanco, aan jou als wederverkoper of direct aan jouw klant. Al ons drukwerk wordt in Nederland en Belgie geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken met de allernieuwste drukpersen en afwerkapparatuur en volgens de hoogste kwaliteits- en procesnormen. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit die jij als professional eist 100 % garanderen.

Bekijk alle voordelen hieronder

Scherpe prijzen en snellere levertijden

Door gebruik te maken van Helloprint PRO maak je gebruik van ons internationale inkoopnetwerk en het volume wat wij als groep hebben. Zo profiteer je als partner direct van zeer scherpe prijzen, in combinatie met de snelst mogelijke levertijden. Deze lage prijzen krijg je direct, vanaf de start, zodat je direct kunt
profiteren. Ook krijg je standaard een upgrade naar een
snellere levertijd. En wil je gebruik maken van onze "Next Day"
of "Same Day" service? Dan krijg je 50 % korting op de meerprijs.


100% garantie op levering en kwaliteit

Doordat we zelf jarenlang wederverkoper zijn geweest, weten we dat je 100 % moet kunnen vertrouwen op kwaliteit en levertijd bij een partner. Als partner van Helloprint PRO mag je dat zeker. Daarom garanderen we je dat je drukwerk in perfecte staat is, op tijd. Is dat niet het geval, lossen we dat direct op. Dat is onze belofte als partner.

PrintworQs™ : Jouw order management systeem

Tijd is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor je klanten. Speciaal om jou tijd te besparen hebben we PrintworQs™ ontwikkeld. Een order management systeem dat jou tijd bespaart en ook nog eens beschikbaar is in je eigen look & feel. Met PrintworQs bestel je eenvoudig producten, pas je gemakkelijk artwork aan en houd je eenvoudig de status van je bestellingen bij. Als module kun je er voor kiezen om een eigen Print Store ™ ( White Label ) toe te voegen, waarmee je jouw klanten online drukwerk aan kunt bieden. Deze state-of-the-art drukwerkshop is gratis voor onze grotere partners. Interesse? Neem dan contact op met Erik Stoel of Erwin Paaij

PrintworQs demo aanvragen

Je eigen contactpersoon

Bij Helloprint PRO heb je standaard een vast contactpersoon. Wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is je persoonlijke contactpersoon er om je te helpen. Is het urgent en buiten kantoortijden? Bel onze noodlijn en je krijgt altijd iemand te spreken!

Betalingstermijn van 30 dagen

Komt het je beter uit om pas te betalen nadat je je goederen hebt ontvangen? Bij Helloprint PRO bestaat de mogelijkheid om op rekening te betalen. Een ruim maandkrediet behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je accountmanager.

Sampleboxen

Bij Helloprint PRO maken we het bestellen van print gemakkelijk. Het uitleggen van bijvoorbeeld het verschil tussen 400 gram mat gelamineerd & SPOT UV is echter een stuk lastiger om uit te leggen. Speciaal hiervoor hebben we een blanco samplebox. Op deze manier kan je eenvoudig aan je klanten laten zien wat het verschil tussen materialen. Je krijgt een aantal exemplaren gratis en kunt gemakkelijk bijbestellen.

Geniet van de voordelen als zakelijk partner
Meld je nu aan!

Meld je aan als grafisch professional of reseller.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Helloprint