Welke Speciale Flyer Materialen Zijn Er?

Flyers worden heel wat interessanter met deze unieke flyer materialen! Breng je promoties naar een hoger niveau en maak ze speciaal met deze materialen. Hiermee grijp je niet alleen de aandacht, maar je zal ook een blijvende indruk op klanten maken.

Dit zijn de verschillende flyer materialen die je kan gebruiken om jouw flyers extra speciaal te maken:

Karton Materiaal

Een 290g sulfaat boord is een wit papier karton, gemaakt van gebleekt pulp met een afwerking. Het is dikker dan normaal papier en is bijna net zo dik als het papier voor wenskaarten. Sulfaat bord is volledig wit, wat het ideaal maakt voor allerlei soorten ontwerpen.

Een andere unieke kwaliteit van sulfaat bord is dat het hygiënisch en puur is, het bevat geen geur of smaak. Dit maakt het zelfs bruikbaar voor verpakkingsmateriaal zoals chocola en cosmetica.

Hoewel het voornamelijk voor verpakkingsmateriaal gebruikt wordt, werkt het ook perfect als flyer. Deze speciale flyers zijn dikker en steviger, wat het een luxere en professioneler gevoel geeft vergeleken met normaal flyer papier. Ondanks de dikte kan dit materiaal gesneden, gekreukt, bestempeld en gegraveerd worden.

Kraft Papier

Geef je flyers een vintage look met Kraft papier. Dit flyer materiaal bevat weinig tot geen verf of andere chemische materialen, waardoor het een natuurlijke bruine kleur heeft. Het is ook 100% biologisch afbreekbaar, wat het een milieuvriendelijke optie maakt.

Gerecycled Kraft Papier

Gerecycled Kraft Papier is het dikkere, sterkere en scheur-resistente zusje van het normale Kraft Papier. Ze zien iets rustieker, wat ze een stijlvolle uitstraling geeft.

Als je een ontwerp maakt voor Kraft Papier flyers, onthoud dan dat de witte ruimtes in je ontwerp er bruin uit zullen zien op het papier. Zwarte ontwerpen en illustraties gaan heel goed samen met Kraft Papier.

Metallic Papier

Als je een stralend effect op je flyers wilt, ga dan voor het Metallic papier. Metallic papier bevat geen metalen, wat het veilig maakt om te gebruiken. Wij hebben twee soorten Metallic papier beschikbaar; Parelmoer en Sirio Metallic.

De 290g Parelmoer afwerking is een speciaal papier soort met een subtiele iriserende glans. Sirio Metallic papier, met 300 gsm, heeft een stralende glans, dat goed opvalt. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren, wit, goud, en silver.

Parelmoer Papier

Metallic papier geeft je flyers nét een extra glans, dat een goede indruk achter laat.

Synthetisch Papier

YUPOBLUE papier is een synthetisch papier gemaakt van polypropylene wat natuurlijk papier en plastic papier combineerd en gebruik maakt van de goede kwaliteiten van beiden. Je kan kiezen tussen drie papierdiktes, 158 gsm, 234 gsm, en 276 gsm. Ondanks dat het synthetisch is, heeft het een zachte en gladde oppervlakte, wat het perfect maakt voor iedere gelegenheid.

Synthetisch Papier

Dit soort papier is heel anders dan papier gemaakt van bomen. Het kan tegen water, chemicaliën, UV licht, en vlekken. Daarnaast is het ook nog 100% recyclebaar. De flyers zijn, ondanks dat ze duurzaam zijn en tegen scheuren kunnen, ook nog eens flexibel.

YUPOBLUE Papier heeft unieke kwaliteiten dat er voor zorgt dat het bedrukt kan worden en tegen verschillende omstandigheden kan. Dit maakt het perfect voor flyers die buiten uitgedeeld worden.

Het soort papier dat je gebruikt is cruciaal voor het pakken van de aandacht en het uitsturen van jouw bericht naar je klanten. Nu je weet welke verschillende flyer materialen wij beschikbaar hebben, kan je degene kiezen die het best bij jou en je merk past.