Welk Speciale Flyer Materiaal Past Het Best Bij Jouw Bedrijf?

Hoewel hoge kwaliteit mat of gesatineerd papier al een goed effect kan hebben, waarom breng je je marketing niet naar een hoger niveau door unieke flyer materialen te gebruiken? De unieke karakteristieken van deze papier soorten trekken niet alleen de aandacht, maar zorgen ook voor een blijvende goede indruk.

Het kiezen van de juiste flyer materialen kan er voor zorgen dat je je marketing doelen behaalt. Dus welke flyer materialen passen het beste bij de marketing doelen van jouw bedrijf?

Beschrijfbaar Papier

Beschrijfbare flyers hebben een ongecoatte, doffe oppervlakte dat een natuurlijker gevoel geeft. Deze beschrijfbare flyers zorgen ervoor dat de inkt van je pen of marker niet uitveegt zoals op gesatineerd papier.

Wanneer Je Ze Het Best Kan Gebruiken

Dit papier soort is perfect voor op vakbeurzen, conventies, of sales mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld een inschrijf formulier aan toevoegen, of een prijsvraag wedstrijd mee houden.

Karton Papier

Het karton papier is een dik soort wit karton, gemaakt van gebleekte chemische pulp. Het is stevig, gaat lang mee en kan alle print technieken hebben. Dit flyer materiaal geeft klanten het beeld dat je bedrijf classy en professioneel is.

Wit Karton Papier

Hoe Je Ze Het Best Kan Gebruiken

Gebruik dit materiaal om premium flyers te maken met een verzorgd ontwerp. Geef een exemplaar van je flyers aan potentiële zakenpartners en maak meteen een goede indruk op ze!

Kraft Papier

Ga voor een natuurlijke uitstraling met je flyers door de 283g Kraft Papier te gebruiken. Dit materiaal bevat minimaal tot geen verf en andere chemicaliën, waardoor het eindproduct een natuurlijke bruine kleur krijgt. Het is een scheur vrij, milieuvriendelijk materiaal dat 100% biologisch afbreekbaar is.

Kraft Papier

Hoe Je Ze Het Best Kan Gebruiken

Dit flyer materiaal heeft een rustieke vintage uitstraling, wat het perfect maakt voor ambachts en milieuvriendelijke bedrijven. Hoewel het sterker is dan normaal papier, is het beter om dit materiaal binnen te gebruiken.

Metallic Papier

Geef je flyers een extra metallic glans met Metallic Papier. Doordat er geen metalen gebruikt worden om dit metallic effect te krijgen is het veilig te gebruiken. Het glinsterend effect geeft een stijlvolle en professionele uitstraling wat een goede indruk zal achter laten op potentiële klanten.

Hoe Je Ze Het Best Kan Gebruiken

Breng klasse en elegantie toe aan je flyers door voor Metallic papier te kiezen. Dit flyer materiaal is vooral erg geschikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en black-tie evenementen.

Synthetisch Papier

YUPOBLUE Papier is een 100% recyclebaar synthetisch papier gemaakt van polypropylene. Het zachte en gladde oppervlakte heeft een zacht matte uitstraling. Ondanks de fragiele uitstraling is dit flyer papier materiaal scheur vrij en kan het tegen water, chemicaliën, UV licht, en vlekken.

Hoe Je Ze Het Best Kan Gebruiken

De unieke karakteristieken van dit materiaal voorkomt dat de flyers snel een slechtere kwaliteit krijgen tijdens het druk en distributie proces. Het is perfect voor het uitdelen van flyers aan voorbijgangers, of als je ze ergens bij een balie of tijdschriftenrek wilt laten.

Speciale flyers hebben een veel sterker effect op je klanten dan gewone flyers. Mis de kans om indruk te maken op je klanten niet, en kies specialere materialen voor jouw flyers!