Wat Is De Perfect Speciale Flyer Afwerking Voor Jouw Flyer?

Maak je flyers een stuk specialer met deze speciale flyer afwerkingen! Ze zijn misschien goedkoop, maar met een paar opvallende elementen hier en daar kan je ervoor zorgen dat ze een luxe en mooie uitstraling hebben.

Hier zijn de verschillende flyer afwerkingen die je kan gebruiken om de uitstraling van je ontwerp op te laten vallen.

Metallic Folie

Versier je flyers met Metallic Folie om jouw flyers op te laten vallen. De Metallic Folies zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Goud, Zilver, Rosé Goud en Koper. Er zit er dus zeker een bij die perfect bij jouw ontwerp past. Deze flyer afwerking geeft je flyer diepte en een glans. Klanten zullen de indruk krijgen dat je merk elegantie, stijl en klasse heeft.

Wanneer gebruik je het

Uit alle beschikbare flyer afwerkingen is Metallic Folie het meest flexibel in gebruik. Je kan het voor verschillende industrieën gebruiken. Het werkt vooral goed voor horeca bedrijven zoals hotels en evenementen planners. Deze flyer afwerking kan ook goed gebruikt worden in de ontwerp industrie of als promotie voor een feestje.

Glitter Disco Folie

Glitter Disco Folie is de perfecte flyer afwerking om jouw flyers een feestelijke uitstraling te geven. Deze afwerking voegt een glimmer toe op het papier. Hoewel het een soortgelijke afwerking als de Metallic Folie afwerking heeft, heeft deze een glitter effect met een glad oppervlakte.

Wanneer gebruik je het

Deze flyer afwerking haalt het speelse in elk flyer ontwerp naar boven. Vooral voor festivals, beurzen, en activiteiten voor kinderen. Hiermee pak je zeker de aandacht van nieuwe en bestaande klanten.

Zilver Regenboog Folie

Het Zilver Regenboog Folie effect heeft een bijna magisch holografisch effect dat de kleuren van de regenboog weerkaatst. Net zoals op de achterkant van een CD of DVD beweegt de reflectie mee als het licht of de flyer bewogen worden.

Wanneer gebruik je het

Deze flyer afwerking kan elke flyer leuk en speels maken. Gebruik deze afwerking als je een ontwerp met een magisch of technologisch thema hebt. Het past er perfect bij!

Spot UV

Spot UV met 3D effect is een print proces waarbij een dikke gel op bepaalde uitgekozen elementen op de pagina word geplaatst. Net zoals bij de normale Spot UV laat het bepaalde elementen extra opvallen, de Spot UV met 3D effect zorgt er echter voor dat het, door de opbolling, ook voelbaar is. Zo stimuleert het meerdere zintuigen.

Wanneer gebruik je het

Deze flyer afwerking kan een verfijnde flyer maken die geschikt is voor elk soort bedrijf. De dikke gel laat relevante secties opvallen met een extra glans.

Het gebruiken van de juiste flyer afwerking kan een groot verschil maken in de effectiviteit van jouw flyer. Maak een blijvende indruk door de perfecte afwerking voor jouw flyers te kiezen!