Vragen voor je tweede bestelling?

1. Hoe upload ik mijn artwork?

Je kan jouw drukklaar bestand direct na de betaling uploaden, of later na het plaatsen van een bestelling via Mijn account.

Je kan maar één design per product in je winkelwagen uploaden.

De snelste en beste manier om drukwerk te uploaden is door het bij je bestelling te uploaden, in plaats van naar ons te mailen.

2. Welke betaal methodes zijn er?

Als je je eigen ontwerp upload, zorg er dan voor dat je onze submissie specificaties leest en het ontwerp sjabloon voor jouw product download.

iDeal- Dit is de snelste en meest gemakkelijke manier om uw bestelling direct door te zetten in ons ordersysteem.

Credit card – Veilig, snel en je bestelling wordt meteen verwerkt. Je kan betalen met MasterCard, Visa, American Express, en Maestro.

PayPal – Veilig, snel, en je bestelling wordt meteen verwerkt.

Overmaken via een bankrekening – Betaal het bedrag dat je schuldig bent wanneer het jou het best uitkomt. Er zit wel een verwerkingstijd van 1 tot 3 dagen. Wij zetten jouw bestelling in verwerking als je bestelling binnen is, dus de bezorgdatum kan veranderen.

Automatische incasso Het bedrag wordt direct afgeschreven, na ontvangst gaat de bestelling in productie. Hou rekening met 1 werkdag vertraging.

Betaling op factuur – Als klant met bedrijfsaccount kan je voor jouw bestelling betalen door middel van een factuur. Dit is alleen voor bestellingen met een maximum bedrag van €150,-.

Betaling op rekening – Vanaf de derde bestelling is het mogelijk om op rekening te betalen, voor orders tot € 250,-. Neem bij hogere bedragen contact op met onze klantenservice

Wij nemen helaas geen cheques aan.

3. Hoe krijg je een correct artwork bestand?

Het is belangrijk om de juiste artwork te hebben, zodat je product er perfect uit ziet nadat het gedrukt is.

Wij proberen het betaalproces altijd zo makkelijk mogelijk te maken door verschillende betaal methodes aan te bieden. De methodes zijn als volgt:

Voor onze meest populaire producten bieden wij gratis online ontwerpen aan, die bij elk bedrijf passen! Personaliseer onze sjablonen met je eigen text, logo en afbeeldingen.

Ons team professionele ontwerpers kunnen jouw bestand aanpassen, of ze kunnen een volledig nieuw ontwerp voor je maken voor een lage prijs. Creëer simpelweg een briefing voor onze Studio, en laat je verrassen door een mooi ontwerp voor jouw bedrijf.