Hoe Duur Zijn Relatiegeschenken En Zijn Ze Het Waard?

Relatiegeschenken zijn een win-win voor jou en je klanten. Jij kan zonder te veel moeite jouw bedrijf promoten, en je klanten, werknemers, en zakenpartners krijgen cadeautjes die hun leven iets gemakkelijker makken.

Werken relatiegeschenken? Relatiegeschenken zijn een goede marketing investering. Naast dat het een teken van waardering is, is het ook een effectieve marketing tool.

Statistieken van relatiegeschenken laten zien dat de meeste mensen hun relatiegeschenken lang bewaren. Vooral als het bruikbare spullen zoals een handdoek, een paraplu, of een pet is. Elke keer dat ze deze producten gebruiken adverteren ze onbewust jouw merk. Relatiegeschenken creëren ook een goede indruk van het bedrijf en beïnvloeden de manier waarop klanten naar jouw merk kijken.

Hoe duur zijn relatiegeschenken? De prijs van relatiegeschenken hangt af van verschillende dingen zoals de druktechniek en het product dat je geeft. Sommige relatiegeschenken zijn dus goedkoper dan andere, vooral als je ze in grote hoeveelheden koopt. Hier zijn de meest populaire relatiegeschenken:

Heeft iemand een pen?

Die vraag vragen en horen we vaak genoeg. Daarom zijn pennen een goed relatiegeschenk. Iedereen kan ze gebruiken, of het nou is voor het tekenen van documenten, notities opschrijven, of snelle schetsen maken. Het is een subtiele promotie die mensen continu aan jouw merk laat denken. Deze kosten-efficiënte producten kan je al vanaf €33,50 voor 50 stuks krijgen.

Bedrukte Aanstekers

Aanstekers zijn ook simpele maar bruikbare relatiegeschenken. Het kan voor het aansteken van het fornuis, kaarsen, en grills gebruikt worden. Ze hebben een kinderbeveiliging en kunnen in verschillende kleuren besteld worden. Basic aanstekers kosten slechts €51 voor 50 stuks.

Bedrukte Handdoeken

Bedrukte handdoeken zijn goedkope en handige relatiegeschenken. Ze kunnen overal gebruikt worden, thuis, op het strand, of in de sportschool. Druk jouw logo op deze handdoeken voor slechts €156 voor 50 stuks.

Gepersonaliseerde Katoenen Tassen

Geef je klanten de mogelijkheid om hun spullen gemakkelijk mee te nemen door bedrukte katoenen tassen als relatiegeschenk te geven. Katoenen tassen zijn vooral handing tijdens handelsbeurzen, festivals, en andere marketing evenementen. Mensen kunnen zo gemakkelijk al het materiaal dat ze bij deze evenementen krijgen meenemen. Veel mensen denken dat katoenen tassen duur zijn, maar het kan al zo goedkoop zijn als €175 voor 50 stuks.

Gepersonaliseerde Petten

Gepersonaliseerde petten beschermen je niet alleen van de zon, maar bieden ook kosten-efficiënte marketing. Ze zorgen voor langdurige promotie voor slechts €173 voor 50 stuks. Deel deze petten uit als je een buitenevenement in de zomer organiseert, ze zullen het zeker waarderen.

Bedrukte Paraplu’s

Als het nou zonnig is of als het regent, jij hebt alles wat je klanten nodig hebben. Paraplu’s zijn handig, vooral tijdens de wisselvallige herfst dagen. Met jouw logo erop heb je een lopende advertentie telkens als iemand het op een regenachtige, of juist zonnige dag gebruikt. De goedkoopste paraplu’s kan je al vanaf  €168 voor 50 stuks krijgen.

Het geven van relatiegeschenken kan duurder zijn dan andere marketing strategieën, maar het effect hiervan op jouw klanten kan langdurig zijn.  Maak er goed gebruik van om jouw merk naar de top te brengen!