De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Beursmateriaal & beursstands

Maximaliseer jouw aanwezigheid op elke beurs

Beurs, conferenties en presentatie producten

Bestel Beurswanden

Zet jouw bedrijf
in de spotlight

Opvallende beurswand
met LED display!

Bekijk de LED beurswanden

Beurs
Meubilair

Trek bezoekers naar jouw beursstand met opvallende beursmeubels met jouw ontwerp!

Bekijk het beurs meubilair

Klanten werving

Een beursstand inrichten: maak het leuk – ook voor jezelf!

Een beurs is geweldig voor de zaken, maar het is vaak lastig om een geweldige stand te maken. Daarom geeft Helloprint je vier beursstand tips. Dan wordt het toch nog een beetje ‘zonder moeite, zo geregeld’!
Lees meer

Beursmateriaal: beurswanden, beursbalie en meer

Beursstands, ook bekend als tentoonstellingshokjes, zijn op maat gemaakte reclamemiddelen die worden gebruikt op beurzen en tentoonstellingen. Ze helpen de aandacht te vestigen op aanbevolen producten en services die door jouw bedrijf worden aangeboden. Het gebruik van gepersonaliseerde beursstands biedt veel voordelen. Ze promoten en geven informatie over jouw producten en diensten. Ze staan toe om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen en ondersteunen het verkoopteam bij het verkopen van jouw producten. Afgezien van dat, helpen ze nieuwsgierige klanten aan te trekken.

Productdisplays en lead-generatie zijn belangrijke kenmerken van de beursstand. Deze goedkope tentoonstellingsmaterialen helpen bij het promoten van jouw producten en diensten. Productdisplays komen in de vorm van folder houders of -stands, of zelfs als tafels om uw product op te zetten. Lead generation komt meestal in de vorm van flyers, brochures, boekjes of zelfs spelvouchers. Productdisplays helpen bij de introductie van jouw product terwijl materialen voor lead-generatie de informatie aanvullen, die niet via het display wordt doorgegeven. Hoewel ze verschillende rollen in het tentoonstellingshokje spelen, helpen ze beide om potentiële klanten te leren van en te kopen bij uw bedrijf.

Verken onze website voor meer informatie over de verschillende kenmerken van de beursstand. Wij garanderen dat ze zullen helpen bij het verpletteren op jouw volgende tentoonstelling!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Helloprint.

Daarom kies je Helloprint.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste prijs van België

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

It was very easy to upload files of the… Norman Gauld 25.08.2019

It was very easy to upload files of the flyers that I wanted printed. When they turned up (one day quicker than promised) I was delighted with their quality. Splendid all round:)

Great as always Pimm van der Donk 24.08.2019

As always, great printing and great service!

I used Helloprint on the recommendation… Mike sharpe 24.08.2019

I used Helloprint on the recommendation of a customer and the recommendation was a good one and well founded the service is easy to use,very efficient, and the quality of the product is first class. I will definitely use again and also recommend to others

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting